ТЕНДЕНЦИИ В МАНИКЮРА
Без категория

2020 – ПРЕГЛЕД НА СЪБИТИЯ И ТЕНДЕНЦИИ В МАНИКЮРА

Днес на мода е естествената красота. Къси нокти и чист маникюр ще бъде тенденция през 2020.

 

Най-модерните тенденции през 2020 ще е отново маникюр с гел лак. С негова помощ можете да създадете безброй проекти, вариращи от прости едноцветни нокти до дизайн на художествена живопис, дизайн с кристали, с ефекти като мъгла, и други подобни.

 

 

 

Няма тенденция дали ноктите трябва да са къси или дълги, това разбира се, е въпрос на личен избор. Ако говорим за къси нокти, отново ще заложим на традиционните форми на ноктите – овална и квадратна. Модерната квадратна форма на ноктите през 2020 ще е без прави ъгли.

 

 

За дългите нокти ще е характерно богато разнообразие от форми. Популярна ще бъде форма на ноктите, която е овална, с форма на бадем. 

 

 

Дамите ще се стремят към красив ефект и оригинален дизайн. И тази година хромираните нокти ще бъдат предпочетени. Еднакво подходящ за къси и дълги нокти, хром маникюра изглежда много стилно и младежко.

 

 

Друга тенденция в маникюра са матови нокти. Матовият маникюр е по-различен и като такъв е подходяща идея, с която да разнообразите визията на ноктите си. Матовият ефект може да бъде постигнат с всеки цвят, а матовата основа е подходяща и за различни допълващи маникюра елементи.

 

 

С фигурален маникюр винаги ще бъдете различни и атрактивни, ще привлечете погледите върху ръцете. Предимството на геометричният маникюр е, че се прави лесно и могат да се използват много цветове, което го прави богат и интересен.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *