Френски маникюр
Без категория

Френски маникюр

Френският маникюр е един от видовете маникюр, който е винаги предпочитан от дамите. Независимо от модните тенденции, той винаги остава актуален и атрактивен. Поставил началото с обикновена бяла линия на върха на ноктите и безцветна основа в годините претърпява редица промени. Френският маникюр може да бъде официален, делови, фин и изчистен, но може да бъде и ярък, блестящ и забавен. Класически френски маникюр

 

За да изглежда добре френският маникюр не се нуждае от голяма дължина на ноктите. Може да бъде направен и върху съвсем къси нокти, като в такъв случай белите връхчета са съвсем тънки. Класическият френски маникюр се прави лесно.Поставяме основа за лак, лак (безцветен или в нежно розови нюанси), бели връхчета и накрая топ лак. Подходящ е за ежедневието, за офиса, за делови поводи и дневни тържества. Дълъг френски маникюр При него резултатът е различен. Изглежда по-дързък и подходящ за по-специални, дори официални случаи. Може много да се експериментира, поради това че, плочката е по- голяма.
Днес има много разновидности на дизайна на ноктите, които за удобство могат да бъдат разделени на няколко групи, в зависимост от използваните материали, технологията на нанасяне на покритието / модела и аксесоарите, използвани за декориране на ноктите. Сватбен френски маникюр Сватбеният маникюр трябва да е семпъл, нежен и да подчертава естествената красота на булката. Класическият сватбен маникюр на булката, в по-голямата си част, е направен от дълги нокти, идеално бели връхчета и пищна бяла украса с изрисувани фини дантели и цветя. Изглежда чист и съвършен. Повечето от дамите на които предстои този съкровен миг залагат на този маникюр.
Френски маникюр с геометрична фигура При този маникюр основата е безцветна или в неутрален и блед цвят, а връхчетата са с различен цвят . Могат да бъдат използвани различни цветове по ваш избор в зависимост от вашата визия и светоусещането.
Обърнат френски маникюр Тенденцията, както подсказва името, представлява ленти, които са поставени в началото вместо в края на ноктите. Цветовете представят огромно разнообразие.
Френски маникюр на точки Един дизайна, вдъхновени от френския маникюр, които показват колко многолик може да бъде той. Маникюрът на точки е свеж, забавен, винаги модерен и не на последно място изключително лесен. С малко повече креативност, може от модела на класическия френски маникюр да се достигне до нещо доста по-различно, но също толкова интересно и красиво. Мястото и размерът на точките могат да бъдат всякакви, цветът трябва да бъде избран така, че да контрастира с основното покритие.
Френски маникюр комбинация от мат и блясък Маникюр без лъскаво покритие изглежда не само интересен, но и много чист. Съчетава се отлично с различни декорации. Той не е натрапчив, в същото време не остава незабелязан.
Френски маникюр с брокат Този класически маникюр може да има различни варианти на дизайн и изпълнение. Добавете брокат на няколко пръста, за да получите по-бляскав ефект. Получаваме чудесен вариант за Новогодишен маникюр.
Летен френски маникюр За летен маникюр можете да изберете цветен френски в най-различни ярки цветове, който да ви носи много настроение.
Нестандартен френски маникюр Няма строги правила за симетрия, а двуцветните комбинации еволюират в цяла палитра от нюанси върху ноктите. От няколко години насам майсторите на маникюра нямат строги правила за формата, за цветовете и декорации.
Всеки френски маникюр може да бъде разнообразен допълнително според вашите предпочитания. Целта е изпълнена, когато маникюрът е хармонична част от цялостната визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *