Термо лак
Без категория

Термо лак

Всяка жена, на всяка възраст иска съвършенство във всичко. Особено когато става въпрос за външния вид. Модерен маникюр, това е важна подробност и чудесно допълнение всеки женски образ. Маникюр си има своите модни тенденции и те  се променят всеки сезон. Този сезон омбре маникюрът (преливка или смесването на два и повече цвята) продължава да е модерен и много актуален.

Много производители на гел лакове създадоха достъпен за всеки продукт, който да предлага този ефект, като използваха разликата в температурата на тялото с външната среда, а именно термо гел лак.

Това е гел лак като всеки друг.
Нашите термо лакове са с революционна формула, в която липсват киселини и вредни субстанции (DPO-DBB-TOLUENE-FORMALDEIDE-CAMPHOR-COLOFONIA).
Приличат на лак, но с издържливостта и блясъка на течен гел.
Лесно се нанасят.

Дълготрайност и перфектен вид над 14 дни.

Laylagel Polish Thermo Colour е полуперманентен професионален лак за нокти, който променя цвета си при температурни промени.

Промяната на цвета се дължи както на телесната, така и на външната температура.Колкото по-голям е термичния шок, толкова по-очевидни ще бъдат нюансите, които ще се създадат по ноктите.

Пече се (изсъхва напълно) за 2 мин с лампа UV 36W, 4 мин с лампа UV 9W и 1 мин с LED лампа.
Образува предпазен слой върху естествения нокът, предпазвайки го от чупене и нацепване.

Разтваря се с помощта на разтвор само за 5 мин, предотвратявайки от нарушения естествения нокът и подготвяйки го бързо за нов цвят по напълно безвреден начин.

Изсъхва напълно за 2 мин.. Перфектен за педикюр.
Не се надрасква. Перфектен вид за дълго. Гарантирано от Layla.

Преди да закупите даден цвят, уверете се, че харесвате и двата нюанса, които се получават при смяната.
Колкото по-дълги са ноктите, толкова по-отчетлив е ефектът. Дългите естествени нокти са идеалният случай за най-видим и красив ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *