Без категория

Поставяне на гел лак – съвети и препоръки

Напоследък гел лака придоби широка популярност. Този вид маникюр се използва както от маникюристите в салоните за красота, така и в домашни условия. Гел лак

Предимствата му са много висока издръжливост /при правилно поставяне и качествени продукти, около и повече от три седмици/, плътно покритие, което е особено подходящо при по меки и чупливи нокти и не на последно място по-ярък блясък. Като за начало правим класически или апаратен маникюр, ако е необходимо. Избутваме кожичките с избутвач или ги изрязваме със специализиран инструмент. Изрязване на кожички

Подгответе естествения нокът с буфер пилата.

LAYLANAILS Buffer (професионална пила) Махаме праха с четка. BRUSH NAILS CLEANER / Четка за почистване

Обезмасляваме нокътя със специална течност – праймер или обезмаслител. Почистете нокътното легло от излишните кутикули и нанесете LAYLACRYGEL. Оставете да изсъхне за 20 секунди на въздух. Нокътя не трябва да изглежда блестящ, ако се случи, почистете излишъка с хартия/тампон.

Gel Cleaner / Обезмаслител за нокти

LAYLACRYGEL Primer / Основа Изключителен продукт, формулиран специално за LAYLACRYGEL, за перфектно сцепление. Изсъхва на въздух за 20 секунди и може лесно да се нанася с четката, включена в бутилката. Нанасяме база. Отстъпваме на 1 мл от кутикула. Задължително запечатваме свободния край на нокътя.

Layla Special Base Biotina е новата база на Layla с напълно нова формула, която съдържа биотин. Нанасяме гел лак. Първи слой задължително трябва да е тънък. Запечатваме свободния край. Трябва да нанесем гел лакът леко над базата и да я препокрие, така че гел лак да стигне по средата между база и кутикула. LAYLACRYGEL не се залепва върху кутикулите, а продуктът, попаднал върху кожата, може много лесно да се премахне преди да се полимеризира.

Старайте се всеки слой да бъде фин. Лакирайте ноктите на едната ръка. Винаги запечатвайте свободния край, така лака ще бъде още по-издържлив. Ако върху кутикулата попадне гел лак внимателно отстранете с дървена пръчица преди да изпечете. Нанесете фин слой цвят гел лак, запечатайте свободния край и изпечете под UV лампа или LED. С последния слой, който ще нанесете пак запечатваме крайчета. Декорираме нокета.Препоръчваме после пак да минете с тънък слой на база и също с нея запечатваме свободния край.

Слагаме топ. Запечатваме отново крайчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *