Лак за Нокти
Без категория

Ключови тенденции за следващите 2 години при пазара на Лак за Нокти

Лакът за нокти е лак, използван за украса на ноктите на пръстите или пръстите на краката. Лак за нокти се използва и за защита на нокътните плочки. Обикновено се предлага в множество цветове. Нарастването на населението на жените стимулира търсенето на лак за нокти по целия свят.

Очаква се увеличаването на акцента върху грижата за ноктите и използването на многоцветни емайли за нокти на пръстите на краката и ръцете от страна на потребителите да стимулира търсенето на лак за нокти през следващите години.

Фактори като увеличаване на популярността на модните събития и повишаване на осведомеността относно грижата за красотата сред жените също насърчават използването на лак за нокти. Освен това жените, работещи в корпоративния сектор, са загрижени за външния си вид и затова носят лак за нокти. 

Глобалният пазар на лакове за нокти може да бъде сегментиран въз основа на продукт, краен потребител, канал за дистрибуция и регион. 

  • Въз основа на продукта, пазарът може да бъде категоризиран в течен лак за нокти и гел лак. 
  • По отношение на крайния потребител глобалният пазар на лакове за нокти може да бъде разделен на лица, салони за нокти и красота или магазини за козметични продукти. 
  • Въз основа на дистрибуционния канал глобалният пазар на лакове за нокти може да бъде разделен на онлайн канал за разпространение и офлайн канал за разпространение. 
  • Сегментът за офлайн канали за дистрибуция може да бъде допълнително класифициран в големи формати на търговски обекти, независими търговци на дребно и специализирани магазини.
  • По отношение на региона глобалният пазар на лакове за нокти може да бъде сегментиран на Северна Америка, Европа, Азиатско-Тихоокеанския регион, Близкия Изток и Африка и Южна Америка. В Северна Америка осведомеността за естествения лак за нокти задвижва използването на лака за нокти, направен с естествени съставки. Нещо повече, увеличаването на осведомеността за грижите за жените и нарастването на модните тенденции за грижа за ноктите са стимулирали търсенето на лак за нокти в Северна Америка. В Европа лакът за нокти се превърна в една от неразделните части на модните тенденции на жените. Увеличаването на професионалните услуги за грижа за ноктите в региона повиши търсенето на лак за нокти. В Азиатско-Тихоокеанския регион увеличаването на приемането на модните тенденции за грижа за ноктите стимулира използването на лак за нокти. Освен това навлизането на изявени играчи в региона насърчи използването на лак за нокти чрез маркетингови кампании. Това се очаква да задвижи пазара на лаковете за нокти в Азиатско-Тихоокеанския регион. В Близкия Изток и Африка се очаква разширяване на сектора на търговията на дребно и увеличаване на одобренията на знаменитостите за иновативно изкуство за грижа за ноктите, които да стимулират пазара на лак за нокти през прогнозния период. Южна Америка също се оценява като привлекателен регион на пазара на лакове за нокти, поради увеличаване на броя на жените. Освен това повишаването на осведомеността за иновативните продукти и модните тенденции за грижа за ноктите стимулира търсенето на лак за нокти и в Южна Америка.

Основните двигатели на световния пазар на лакове за нокти са приемането на модните тенденции за грижа за ноктите, одобрението и потреблението на лак за нокти от известни личности, растежът на женското население, повишаването на осведомеността за значението на увеличаването на разполагаемия доход по целия свят. 

Основно ограничение на световния пазар на лакове за нокти са опасенията за здравето относно вредните химикали, използвани за производството на лак за нокти, които могат да доведат до храносмилателни проблеми. Въпреки това, се очаква увеличаване на търсенето на органичен и естествен лак за нокти, разработването на нови продукти, сътрудничеството със салоните за нокти и навлизането на бизнеса с електронна търговия да създаде значителни възможности за пазара на лакове за нокти.

Основните играчи, опериращи на световния пазар на лак за нокти, включват компании като:

Revlon, Inc.

Essie Cosmetics, Ltd.

L’Oreal Paris

Creative Nail Design, Inc.

Fiabila Cosmetics Co.

Estee Lauder Companies, Inc.

NARS Cosmetics

China Glaze

Cosmetic Industries, Inc.

Sally Hansen, Inc.

RGB Cosmetics

Vogue Cosmetics

Procter & Gamble Co.

Coty, Inc .

Layla Cosmetics

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *