КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ГЕЛ ЛАК МАНИКЮР
Без категория

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ ГЕЛ ЛАК МАНИКЮР БЕЗ ДА “УБИЕМ” СВОИТЕ НОКТИ?

Гел лак маникюрите са едно от най-големите изобретения за красота. Те са устойчиви за продължителен период от време, с което не може да се конкурира обикновен лак за нокти. Повечето от вас биха си ги правили непрекъснато, ако нямаше един малък недостатък: Премахването им.

Изтриването на гел лак с ацетон не е лесна задача. Не става просто да накиснете и да изчакате и готово. Това е цял процес на премахване, за който много жени нямат търпение и най-вече време. Освен това повечето салони ще ви таксуват допълнително за премахването на гел лак.

Затова ние ще ви предложим няколко стъпки как да премахнете гел лак у дома!

Първа Стъпка: Пила за нокти

Тъй като има най-малко четири слоя на нокътя ви, най-добрия и лесен вариант е да използвате пила за нокти за да премахнете горния слой.

Втора Стъпка: Накиснете

Може да използвате различни препарати за отстраняване на лак за нокти като накиснете ноктите в него, използвайки топка памук. Поставяте памука върху ноктите си и го увивате във фолио (изрязвате мънички квадратчета от фолиото в кухнята си).

Трета Стъпка: Изчакайте

Изчакайте от 10 до 15 минути или докато геловете се отделят напълно.Най-важното в случая е търпението, което спомага на геловете да се повдигнат, преди да извадите памука.

Това е най-досадната част, тъй като всъщност не можете да правите много дейности (като например да вдигате телефона, да ядете или почиствате), докато всичките ви пръсти са увити във фолио. Но всичко е в името на красотата, както обичаме да казваме.

Четвърта Стъпка: Финален Етап

След като изчакате достатъчно дълго, лакът обикновено се отлепва сам. Понякога има петна, които залепват малко по-силно, а за тях може да използвате буталка за кожички, за да премахнете останалата част от гела.

Има често погрешно схващане, че премахването на гелове оставя ноктите чупливи и в не добро състояние. Това определено не е така! Премахването не уврежда ноктите ви, когато се прави правилно и търпеливо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *