Без категория

База под гел лака

База под гел лака e тайната на идеалния маникюр!

Добрата база при работа с гел лак не само защитава ноктите, но и не позволява на красивия дизайн да се повреди.

Добрата база засилва връзката между гел лака и повърхността на нокътя, като заедно с това перфектно заличава неравностите му.
Дори при хлътнала повърхност или други дефекти, след поставянето на база, цветът ще бъде напълно равен. Някои бази дори са създадени така, че да укрепват ноктите.

Гел лакът безспорно е най-популярният тип лак, който се използва за маникюр в момента и през последните години, но той върви с подходящата база!

Преди да изберете вашата база, Ви препоръчваме да се информирате за нейните характеристики и качества. Ако ноктите са проблемни и имат различни дефекти, то най-удачния вариант е изборът на каучукова база. Тази база много ефективно прикрива дефектите на ноктите.

Продължителността на носене на такава качествена основа е до 20 дни, без риск от неприятно напукване, докато при обикновените бази този срок е много по-кратък. Подобно на всяко друго основно покритие, каучуковата база се нанася само след задължителните процедури по обработка и обезмасляване на нокътната плочка.

Издръжливостта на гел лака зависи от използваните база и топ, защото самият той няма досег с нокътя. Отдолу той ще издържа толкова време, колкото издържа базата, а отгоре – колкото топът.

База за нокти с биотин – Layla Special Base Biotina е новата база на Layla с напълно нова формула, която съдържа биотин.

База за нокти с биотин – Layla Special Base Biotina е новата база на Layla с напълно нова формула, която съдържа биотин.

Този нов иновационен продукт съдържа Биотин! Това е водоразтворим витамин, наричан още витамин В7, витамин Н или коензим R. Той е включен в широк диапазон на метаболитни процеси. С използването на Layla Special Base Biotina вие ще постигнете ефектен резултат за красиви, здрави нокти.

Използвайте нашите бази за гел лак и се уверете в резултата!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *