Полигел Система
Без категория

Лайлакригел Хибрид и Полигел Система

Две технологии, които се обединяват, за да създадат иновативна система.

Срещата между гел и акрил: 

Layla комбинира силните страни на двата метода, които се използват най-много за получаване на хибридна и полигелна система.

Реконструкцията никога повече няма да бъде същата.

Нашата система замества успешно вече откритите на пазара методи, гарантиращи техническо и визуално удовлетворение. Твърдата и плътна консистенция ще ви осигури сигурността на прецизното приложение. Може да се насладите напълно на работата си, защото за първи път продуктът ще направи само това, което искате. Вече няма да има проблеми с изтичането на продукта върху кожичките. Вече няма да съществуват „C-CURVES“.

LAYLACRYGEL не се придържа към кожичките и продуктът, който се нанася върху кожата, ще може много лесно да се елиминира преди полимеризацията.

LAYLACRYGEL позволява здрави нокти и технически перфектна реконструкция още от първите приложения. Постарахме се да създадем мечтания продукт за професионалните маникюристи и да спомогнем в развитието на революцията в областта на реконструкцията на нокти. С нашите продукти ще имате възможността да работите пет пръста (нокти) едновременно, без гелът да изсъхва върху кожичките.

Повече за нашата Хибридна Система

Предлагаме ви най-доброто от акрил и гел, за да създадете продукт, който е без мирис и напълно без вредни киселини, способен да предложи неограничено работно време. Елиминирахме дисперсионния слой, изключвайки използването на обезмаслителя. Удобството и лекотата на използване са ключовите думи на този нов проект на Layla Cosmetics. 

Елиминирахме топлината, получена от полимеризацията за безболезнено приложение дори върху износени нокти.

Намалихме специфичното тегло на полимеризирания продукт, създавайки реконструкции, които са леки и удобни за носене.

Намалихме техническото време за работа, като по този начин вие ще увеличите печалбите и свободното си време. 

Увеличихме безопасността на продукта и вредите за маникюристите, които работят с него. Прахът, получен чрез подаване на LAYLACRYGEL, ще бъде направен само от макро частици. Този елемент в нашата формула ви гарантира 48% по-малко летлив прах на работното място.

Повече може да научите тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *