laylacrygel
Без категория

Изграждане на нокти с гел, с акрил или с LAYLACRYGEL?

Изграждане на нокти с гел, с акрил или с LAYLACRYGEL?

laylacrygelКрасивият маникюр винаги се забелязва. С повод или не, ръцете на всяка уважаваща себе си жена, трябва да изглеждат добре. През последните години техниките за постигане на перфектен маникюр се усъвършенстват постоянно. Дори и да нямате голяма и красива нокътна плочка, това отдавна вече не е проблем. Маникюрът ви може да бъде изцяло изграден с желаната от вас дължина и форма.

Кои са най-популярните видове материали за изграждане?

Най-популярните видове материали за изграждане през последните години са гел и акрил. За разлика от акрила, гела е малко по-лесен за работа. При изграждането с акрил най-важна е бързината, защото материала се втвърдява много бързо, което го прави изклютелно труден за начинаещите маникюристи. При гела времето е повече, тъй като той се втвърдява с помощта на UV/LED лампа. Друг минус при работата с акрил е силната и неприятна миризма. Като плюс може да се посочи, лесното сваляне на акрила само с потапяне в ацетон, за разлика от гела, който трябва доста да се пили. Същевременно използването на ацетон за премахване на лак, върху изградени с акрил нокти не е добра идея, защото ако го направите ноктите ви ще загубят своя блясък. Третият материал е хибрид между първите два.

Какво е LAYLACRYGEL Hybrid & Polygel System?

Това е хибридна система на италианската марка Layla Cosmetics. Две технологии, които се съчетават, за да създадат новаторски продукт между гел и акрил. Layla комбинира силните страни на двата най-използвани метода за производството на трети – LAYLACRYGEL Hybrid & Polygel System.

Този продукт ще позволи дори на начинаещите в бранша да се справят отлично.

LAYLACRYGEL не се залепва върху кутикулите, а продуктът попаднал върху кожата, се премахва много лесно преди да се полимеризира. Няма да има повече проблеми и с “CURVE C”.

За пръв път могат да се работят едновременно всички пръсти на ръката, без притеснение от разтичане на гел по кутикулите.

Може много лесно да се удължава до 1 см без форма.

LAYLACRYGEL взима най-доброто от акрила и гела, за да бъде продукт 100% без мирис, 100% без вредни киселини и давайки неограничено време за обработка.

С LAYLACRYGEL го няма неприятното затопляне по време на поляризацията, както при гела.

Материала е изключетелно лек и почти не се усеща, което го прави приятен за носене.

Разтвора е без мономери.

Пиленето е сведено до минимум. И не на последно място, работата с LAYLACRYGEL гарантира 48% по-малко летлив прах на работното място.

LAYLACRYGEL  – РЕШЕНИЕТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ

Перфектният партньор

С LAYLACRYGEL спестяваш време и усилия!

laylacrygel vs

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *