ЕСЕННИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ МАНИКЮР
Без категория

ЕСЕННИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ МАНИКЮР

Лятото минава толкова бързо, но част от нас с нетърпение очакваме всички онези дребни неща, които идват с есенния сезон: хрупкави листа, меки пуловери, кожени якета, топли напитки и, разбира се, аромат от всякъде, който стопля душата на тиква и канела.

Що се отнася до тенденциите на ноктите, кажете сбогом на лъскавите и искрящи неонови цветове на лятото и приветствайте земните нюанси на есента.

Бяло, червено,  зелено, оранжево, кафяво, хром,  неутрално и металик са най-горещите цветове на този сезон, заедно със стилове на ноктите с типични символи като листа, тикви и сови.

Нашият списък ще ви даде изобилие от шикозни идеи за дизайн на ноктите. Насладете се!

YES BOSS и GOLDEN POWER със златен блясък и паднали листа.

Ако търсите някаква необичайна идея за маникюр, за да възпроизведете този тъмен цвят с блестящ акцент на ноктите и листен модел, може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Днес има много дизайни на есенно изкуство за нокти, но повечето от нас търсят нещо уникално и изискано.

Ето защо предлагаме на вашето внимание този студено сив дизайн на ноктите с бронзови листа и блестящ омбре, който да се откроява от тълпата. Тук използвахме TAKE A WALK и SILVER GLITER 

Елегантни черни нокти с есенен акцент – черните нюанси със сигурност са универсални и не винаги изглеждат толкова смели, колкото може би сте очаквали от тях. Нашият победител от лаковете тук е BLACK.

Невероятни нокти на Chrome с нашия SMERALDO – изглежда, че хромираният дизайн  за никого няма да е изненада. 

Както споменахме по-горе, нюансите на бежовото са много актуални през всички сезони. Тук имаме много интересно съчетаване между различни тонове на бежовото, които преливат от светли към по-тъмни, от малкия пръст към палеца 

и дори завършват в кафяво. Чудесен и ненатрапчив избор за есенен маникюр. Използваме гама от лакове YES BOSS, UNIVERSAL LOVE, SPIRIT или CLOSER

Геометричните форми по маникюра, набират все по-голяма популярност и всеобхватност. Класически цвят, в комбинация с модерен тренд е идеалното решение.

Използваме лак DOLLAR.

Оранжевият цвят е един от символите на есента.Ако искате да превключите на есенна вълна в маникюра си, опитайте някои идеи за маникюр с нашите гама от нюанси FLUO ORANGE, FLUO CORAL, FLUO MAGENTA .

Забавен, цветен и с много настроение, този маникюр ще кореспондира чудесно на есенното ви облекло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *