ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между Анира Стил ООД (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите (КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн laylacosmeticsbg.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на laylacosmeticsbg.com (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Общи условия”.
Търговско наименование на Търговеца: Анира Стил ООД, седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1309, район р-н Красна поляна, ж.к. “Илинден”, бл. 49, ЕИК: 204861998

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от laylacosmeticsbg.com като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето “Съгласен съм с “Общите условия”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на laylacosmeticsbg.com (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. laylacosmeticsbg.com се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от laylacosmeticsbg.com 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Правилно попълнената и изпратена чрез laylacosmeticsbg.com или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна, при което купувачът е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.

Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

Предвид факта, че договорът за продажба, сключващ се между интернет магазина и потребителите на сайта, се сключва въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки, при която от момента отправянето на предложението до сключването на договора, както и за времето на сключването на договора, страните не са във физически контакт помежду си, договорът се явява договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП.

Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки, а то до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за този факт посредством имейл или по телефона.

Продуктите, закупени на сайта laylacosmeticsbg.com, не са предназначени за последваща продажба.
В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в laylacosmeticsbg.com.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка, която е според тарифите на куриерска фирма Speedy и евентуално цената за застраховка на пратката. Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Посочените цени са в левове. Към всяка поръчка се прилага фактура.

За поръчки над 50.00лв Вашата доставка е безплатна.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

При поръчка от сайта laylacosmeticsbg.com доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 3 – 5 работни дни от момента на потвърждаването им (забавяне може да има за отдалечени населени места, в празнични дни или според натовареността на куриерските фирми).
Не предлагаме опция „Преглед на пратка преди доставка“.

При проблеми с доставката
При доставката на нашите продукти използваме външни фирми, има вероятност пратката да не пристигне в предварително уточнените срокове. Ако е така, първо проверете къде се намира Вашата поръчка.

Доставка с куриер

 • на Вашата електронна поща сме изпратили номер на пратката;
 • проверете къде е пратката в онлайн ситемата на СПИДИ като зададете нейния номер;
 • ако куриерската фирма е загубила пратката и не виждате никаква информация за нея, уведомете ни незабавно, за да можем да Ви изпратим нов продукт, а с рекламацията на изгубената пратка ще се заемем ние.

Ако куриерската фирма изгуби пратката или информацията на интернет страницата е непълна, обърнете се към нас на телефон 0877791529.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

 • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на laylacosmeticsbg.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
 • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
 • Погрешен телефон за връзка с клиента

 МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

 • Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;
 • Плащане с банков превод – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакво заплащане на куриера.

Данни за плащане (банкова сметка)

 • Титуляр: Анира Стил ООД
 • Банка: UniCredit Bulbank
 • Банков код / SWIFT/ BIC: UNCRBGSF
 • IBAN: BG18 UNCR 7000 1523 1162 50

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на закупуването й, само ако не е използвана и е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския и вид. Не може да се извърши отказ от сключен договор за продукти, чието естество изключва това, а то предимно от хигиенична гледна точка (напр. червила, кремове, спирали, шампоани, балсами, четки за лице, лакове за нокти, пили и др.). В случай, че върнатият продукт е непълен, увреден или видимо използван, продавачът има право да изисква компенсация за възникналите вреди.
За целите прилагане на правото за отказ от сключен договор, купувачът следва да уведоми за отказа от сключен договор продавача по електронната поща на адрес: info@laylacosmeticsbg.com
Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.
След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена. Направените разходи по паричният превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ

Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването ѝ. В наш интерес е да уредим Вашата рекламация в най-кратък срок.
Преди да изпратите рекламацията, моля свържете се с нас за повече информация на телефон 0877791529.
В пратката приложете описание на причината за рекламацията и копие от фактурата за закупената стока или информация за Вас, с която да идентифицираме Вашата покупка (най-често това е име, на което сме изпратили поръчката или въведен телефонен номер). Mоля, посочете номера на банковата сметка по която желаете да Ви бъде възстановена сумата по върнатия продукт, в случай, че Вашата рекламация бъде призната.
Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.
Ако рекламацията е призната, Вашите транспортни разходи по връщането на продукта ще бъдат възстановени.
Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще изискват от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

Рекламация на стока може да се направи в случаите,когато:

 • изпратен е грешен артикул – в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на info@laylacosmeticsbg.com или на 0877791529 и да заявите, че желаете връщане на стоката или замяна на същата. Връщането е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата или заменена.
 • Артикули от раздел “КОЗМЕТИКА” не подлежат на връщане.

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Тъй като не предлагаме опцията “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ” на изпращаните от нас пратки, ако желаете да върнете стока е необходимо да направите следното:

 • Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на info@laylacosmeticsbg.com или на 0877791529, за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули.
 • Наш представител ще Ви посочи адрес, на който да ги изпратите.
 • След като ги получим, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон, за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните:
 • По Ваша банкова сметка
 • Наложен платеж

Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на
получаване на върнатите от Вас артикули.
Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на Анира Стил ООД,няма да бъдат приемани.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания, може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.